Aký je rozdiel medzi nevybavenou a flexibilnou kanceláriou?

Flexibilné kancelárie sú miestom, ktoré ponúka klientom väčšiu pružnosť pre ich podnikanie. Ponúka súkromné uzamykateľné kancelárie, ale tiež spoločné zdieľané priestory. Najväčšou výhodou je, že kancelárske priestory a zázemie sú plne zariadené. Oproti štandardným kanceláriám sa často ponúkajú na kratšiu dobu, a to za variabilné ceny podľa požadovaného komfortu a služieb.

Office House sa už niekoľko rokov zameriava na prenájom servisovaných kancelárií, najmä v administratívnych budovách situovaných na tých najatraktívnejších biznis adresách na Slovensku a v Českej republike. Z pestrého portfólia tak môžete ľubovoľne vyberať ako súkromné kancelárie ku krátkodobému prenájmu, tak aj zdieľané kancelárie, ktoré navštívite len nárazovo. Eventuálne tiež skvele zariadené zasadacie miestnosti.

Výhody flexibilnej kancelárie

Hlavným benefitom tohto typu kancelárskeho priestoru je najmä ich flexibilita doby prenájmu a vzhľad dispozícií. Môžete si prenajať presne tú veľkosť kancelárie, ktorá vyhovuje vašim aktuálnym potrebám.  Zároveň nebudete viazaný zmluvou k dlhodobému prenájmu. Zdieľané kancelárie ku krátkodobému prenájmu v našej ponuke disponujú moderným zariadením, recepciou alebo rýchlym wifi pripojením. Pozrite si ponuku prenájmu kancelárii a možno nájdete presne taký priestor, ktorý zodpovedá vašim predstavám o pracovnom prostredí.

Kancelárie ku krátkodobému prenájmu predstavujú ideálny priestor nielen pre freelancerov či start-upy, ale tiež pre väčšie firmy, ktoré hľadajú flexibilné pracovné miesto pre svoje projektové tímy.

Najväčšie výhody flexibilnej kancelárie oproti prenájmu klasických kancelárii sú:

  • žiadne starosti so zariaďovaním priestorov a celkovou prevádzkou kancelárskeho zázemia
  • flexibilita nájomnej zmluvy
  • zariadené spoločné priestory a zázemie ( min. 150 m2)
  • recepcia, lobby, zasadacie a konferenčné miestnosti, kuchynka, toalety atď.

O prevádzku kancelárií sa nemusíte vôbec  starať. Môžete sa sústrediť len na svoj biznis. Vyberte si z rôznych typov prenájmov podľa vašich požiadaviek a neváhajte využiť našu ponuku servisovaných kancelárií.